Lekapcsolás

Doppinggyanú Mamadou Sakho ellen

Az európai szövetség egyelőre nem tiltotta el a sportolót.

2016.04.23 16:15MTI

A Liverpool FC felfüggesztette Mamadou Sakho játékjogát, miután az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) eljárást indított a francia válogatott védő ellen a doppingszabályzat "lehetséges megsértése" miatt.

A szigetországi klub szombaton közleményben tudatta, hogy az UEFA pénteki tájékoztatása szerint a szenegáli születésű futballista doppingvétséget követhetett el.

A 26 esztendős, 28-szoros válogatott védő válaszolni fog az UEFA levelére, de a Liverpoollal közösen úgy döntött, hogy a vizsgálat lezárásáig nem lép pályára. Az európai szövetség egyelőre nem tiltotta el Sakhót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.