Úszás

Hosszú Katinka a zárónapon nem nyert érmet

Hosszú Katinka a mesai viadalon két érmet szerzett: a csütörtöki nyitónapon győzött 400 méteres vegyesúszásban, pénteken pedig bronzérmet nyert 100 méter háton.

2016.04.17 10:14MTI

Hosszú Katinka ötödik helyekkel zárta az egyesült államokbeli Mesában rendezett nemzetközi úszóviadalt szombaton.

Az Arena Pro Swim Series elnevezésű pénzdíjas sorozat idei harmadik versenyén a 26 éves világ- és Európa-bajnoknő - az arizonai esemény honlapja szerint - két számban is a legjobb idővel jutott tovább a selejtezőből, de a szombati döntőben előbb 200 méter vegyesen (2:12.37 p), majd 200 méter háton (2:13.91) is négyen megelőzték. Elindult 100 méter gyorson is, de ott nem került be a fináléba az előfutamból (55.56 mp), a B döntőben pedig a nyolcadik lett (57.48).

Hosszú Katinka a mesai viadalon két érmet szerzett: a csütörtöki nyitónapon győzött 400 méteres vegyesúszásban, pénteken pedig bronzérmet nyert 100 méter háton. Második napi Facebook-bejegyzésében azt írta, várható volt, hogy kevésbé lesz eredményes a kemény edzőtáborozás idején.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.