Labdarúgás

Magyar-horvát - Cseh játékvezető a Groupama Arénában

Radek Príhoda személyében cseh játékvezetője lesz a magyar labdarúgó-válogatott jövő szombati, Horvátország elleni felkészülési mérkőzésének.

2016.03.16 16:44MTI

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a 42 éves bírónak ez mindössze a második felnőtt válogatott meccse lesz eddigi pályafutása során. Az első egy Lengyelország - Dél-afrikai Köztársaság barátságos találkozó volt, 2012 októberében.

Magyar csapat mérkőzésén eddig egyszer működött közre: ő vezette 2010 októberében a Magyarország-Moldova (0-1) U19-es Európa-bajnoki selejtezőt.

A magyar-horvát felkészülési meccs március 26-án 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.