Jégkorong

NHL - Négy szabadtéri mérkőzés lesz a következő idényben

Január elsején a Toronto Maple Leafs fogadja majd a Detroit Red Wings csapatát a BMO Fielden, várhatóan 35 ezer néző előtt.

2016.03.10 13:15MTI

Négy szabadtéri mérkőzést rendeznek az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) következő idényében.

A liga honlapján olvasható, hogy január elsején a Toronto Maple Leafs fogadja majd a Detroit Red Wings csapatát a BMO Fielden, várhatóan 35 ezer néző előtt. Az NHL 2017-ben lesz 100 éves, és a hat alapító együttesből kettő küzd majd egymással. A két gárda 2014-ben már játszott szabadtéren, a Michigan Stadionban 105 491 néző zsúfolódott össze.

A hagyományos Winter Classicot másnap, január 2-án tartják, amikor is a St. Louis Blues látja vendégül a Chicago Blackhawksot.

Február 18-án a pennsylvaniai hokis csatában a Pittsburgh Penguins fogadja az állami rivális Philadelphia Flyerst. A két szomszédvár eddig 274-szer csapott össze, de egyszer sem nyitott pályán.

Azt már korábban bejelentették, hogy október 23-án a Winnipeg Jets és az Edmonton Oilers mérkőzik meg szabadtéren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.