Labdarúgás

Európa Liga - Csütörtökön rajtol a nyolcaddöntő

Csütörtökön rendezik az első mérkőzéseket a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjében. A címvédő Sevilla Bázelbe látogat.

2016.03.10 01:30MTI

A nyolc párharc közül kiemelkedik az angol szuperrangadó, azaz az FC Liverpool és a Manchester United csatája, valamint a Bundesliga és a Premier League aktuális második helyezettjének, a Borussia Dortmundnak és a Tottenham Hotspurnek az összecsapása.

A legjobb 16 között egy spanyol párharcra is sor kerül: az Athletic Bilbao a Valenciát kapta ellenfélnek.

A csütörtöki program (az uefa.com alapján):

nyolcaddöntő, 1. mérkőzések: Sahtar Donyeck (ukrán)-Anderlecht (belga) 19.00 FC Basel (svájci)-Sevilla (spanyol) 19.00 Borussia Dortmund (német)-Tottenham Hotspur (angol) 19.00 Fenerbahce (török)-Braga (portugál) 19.00 Villarreal (spanyol)-Bayer Leverkusen (német) 21.05 Athletic Bilbao (spanyol)-Valencia (spanyol) 21.05 FC Liverpool (angol)-Manchester United (angol) 21.05 Sparta Praha (cseh)-Lazio (olasz) 21.05

A visszavágókat egy hét múlva rendezik.

A negyeddöntős meccseket április 7-én és 14-én játsszák, az elődöntőkre pedig április 28-án és május 5-én kerül sor. A finálé május 18-án lesz a bázeli St. Jakob-Parkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.