Küzdős március

Férfi kézilabda BL - A magyar párharcok időpontjai

Az MVM Veszprém március 19-én és 26-án találkozik az ukrán motor Zaporizzsjával, a MOL-Pick Szeged pedig március 20-án és 23-án mérkőzik a német THW Kiellel a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

2016.03.09 02:30MTI

A sorozat honlapjáról kiderül, hogy az ukránok a Kijev melletti Brovariban fogadják a magyar bajnokot, közép-európai idő szerint 17 órakor, és a veszprémi visszavágó is délután 5-kor kezdődik.

A Tisza-partiak március 20-án 18.30-tól csapnak össze hazai pályán a Kiellel, és a 23-án, szerdán esedékes visszavágó ugyancsak este fél hétkor kezdődik.

Amennyiben a veszprémiek továbbjutnak, a lengyel Wisla Plock és a macedón Vardar Szkopje párharcának győztese vár rájuk a negyeddöntőben. Ha a Szeged sikerrel veszi a nyolcaddöntőt, a címvédő spanyol Barcelonával mérkőzik meg a május 28-29-i kölni final Fourba kerülésért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.