Jégkorong - NHL

Sorozatban hét győzelemnél jár a Tampa Bay

A Tampa Bay Lightning 2-1-re nyert a Toronto Maple Leafs otthonában, ezzel sorozatban hetedik győzelmét aratta az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).

2016.03.01 23:30MTI

Az NHL honlapja szerint az Air Canada Centre-ben rendezett összecsapás legjobbja Tyler Johnson, a floridaiak centere volt, csapata mindkét találatát ő szerezte.

A játéknap legfölényesebb győzelmét a Pittsburgh Penguins aratta, a csapat 6-0-ra ütötte ki a vendég Arizona Coyotes együttesét. Patric Hornqvist, a Pingvinek svéd csatára NHL-pályafutása első mesterhármasát szerezte, míg a kapus Marc-Andre Fleury karrierje 43. hibátlan teljesítményét mutatta be.

A Nyugati főcsoport második helyén álló Dallas Stars izgalmas csatában, hosszabbítás után kapott ki a vendég Detroit Red Wingstől. A győztes gólt a michiganiek 37 éves orosz játékosa, Pavel Dacjuk szerezte.

A New York Rangersben bemutatkozott a frissen igazolt Eric Staal, a győzelmet azonban Derek Stepan emberhátrányos góljával szerezte meg a gárda a Madison Square Gardenben.

A Philadelphia Flyersben Brayden Schenn szintén élete első NHL-tripláját érte el, míg Claude Giroux négy gólpasszal járult hozzá a Calgary Flames legyőzéséhez.

Eredmények:
New York Rangers-Columbus Blue Jackets 2-1
Philadelphia Flyers-Calgary Flames 5-3
Pittsburgh Penguins-Arizona Coyotes 6-0
Toronto Maple Leafs-Tampa Bay Lightning 1-2
Dallas Stars-Detroit Red Wings 2-3 - hosszabbítás után
San Jose Sharks-Montreal Canadiens 6-2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.