Áprilisban kezdődnek az összecsapások

Női kézilabda BL - A magyarok az élen a negyeddöntős összesítésben

Csak a magyaroknak és a románoknak jutott két csapatuk a női kézilabda Bajnokok Ligája áprilisi negyeddöntőjébe, de amíg a Győr a második, az FTC pedig harmadik volt csoportjában - és ezért éppen egymással csap majd össze -, addig a Nagybánya (Baia Mare) és a bukaresti CSM a negyedik helyről lépett tovább.

2016.03.01 01:30MTI

Az április 1. és 3. között esedékes első összecsapáson a magyar bajnok Ferencváros lesz a pályaválasztó, és az egy hétre rá következő mérkőzést rendezik Győrben.

A címvédő montenegrói Buducnost Podgorica a Nagybányával, a mezőnyben egyedüliként veretlen orosz Rosztov Don a CSM Bucuresti csapatával, a macedón Vardar Szkopje pedig a norvég Larvikkal negyeddöntőzik.

A párharcok győztesei jutnak a május 7-8-i budapesti Final Fourba.

A Papp László Aréna sorozatban harmadszor fogadja a BL négy legjobbját. Először - 2014-ben - a Győr nyert, a döntőben a Podgoricát verve, tavaly pedig - amikor nem volt magyar csapat az elődöntőben - a Podgorica győzött a Larvikot felülmúlva.

Az elődöntők párosítása:
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA - GYŐRI AUDI ETO KC CSM
Bucuresti (román)-Rosztov Don (orosz)
Baia Mare (román)-Buducnost Podgorica (montenegrói)
Vardar Szkopje (macedón)-Larvik (norvég)
(első mérkőzések: április 1-3., visszavágók: április 8-10.)

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.