A hálón túl

Dubaji tenisztorna - Nem jutottak döntőbe Babosék

Babos Tímea és Julia Görges kiesett női párosban a kétmillió dollár (552 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztornán, mivel két szettben kikapott a Caroline Garcia, Kristina Mladenovic duótól a pénteki elődöntőben.

2016.02.19 21:48MTI

A viadal honlapja szerint a magyar játékos és német partnere a meccs elején azonnal elvesztette saját adogató játékát, de utána 2:2-re egyenlített, a francia kettős újabb brékjére azonban már nem tudtak válaszolni Babosék.

A második szettben Babos korábbi párostársa, Mladenovic és új partnere került brékhátrányba, azonban 1:3-ról már csak egy játékot vesztett, így végül 69 perc alatt megnyerte a találkozót.

Eredmények,
elődöntő: páros: Garcia, Mladenovic (francia, 2.)-Babos, Görges (magyar, német, 4.) 6:3, 6:4
korábban: egyes: Strycova (cseh)-Garcia (francia) 6:2, 3:6, 6:3 Errani (olasz)-Szvitolina (ukrán) 6:4, 6:4

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.