Kibővített tartalom, új funkciók

Új honlapon a Magyar Atlétikai Szövetség

Kibővített tartalmakkal és számos új funkcióval várja a sportág iránt érdeklődőket a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) megújult internetes honlapja.

2016.02.20 00:30MTI

A MASZ csütörtöki tájékoztatása szerint a tavaly bevezetett MIR (MASZ Információs Rendszer) már az új honlap alapjaira épül, így a versenyengedélyek kiváltása, versenyzők leigazolása, nevezése, a versenyek bejelentése és az eredmények kezelése is jóval könnyebb lesz a jövőben.

"A XXI. században nemcsak a pályán, de a pályán kívül is kell tudnunk sebességet váltani, ha tartani akarjuk a lépést a világgal" - idézi a közlemény Gyulai Miklóst, a szövetség elnökét, aki hozzátette, az új honlap nemcsak minden igényt kielégítő, hanem szép és megbízható is.

"Külön öröm számomra, hogy végre a megfelelő címen, vagyis a www.atletika.hu oldalon tájékoztathatjuk a sportágunk iránt érdeklődőket" - jelentette ki a MASZ vezetője.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.