Gördülékeny

Tatai cég karbonkerekeit használhatják a Tour de France-on

A Te-Ker-Ker Bt. Mr. Wheel márkájú kerékpárkerekei T500-as változata megszerezte a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) engedélyét.

2016.02.18 20:25MTI
MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Krupánszky Zoltán, a kerékpárversenyeken használatos karbonkerekek gyártásával foglalkozó tatai Te-Ker-Ker Bt. cégvezetője mutatja terméküket 2016. február 18-án. A cég Mr. Wheel márkájú kerekei T500-as változata megszerezte a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) engedélyét, így akár a sportág csúcsának számító körversenyeken, a Tour de France-on, a Giro d'Italián vagy a Vuelta a Espanán is használhatnák azt a csapatok.

MTI Fotó: Bodnár Boglárka


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.