Labdarúgás

A biztonsági szolgálat hibája miatt nem jutott be Bernd Storck a Szusza Ferenc Stadionba

A szakember szombaton az Újpest FC-Videoton FC bajnoki mérkőzést szerette volna a helyszínen megtekinteni segítőjével, Andreas Möllerrel, de nem jutott be a létesítménybe, holott érvényes jeggyel és parkolási engedéllyel rendelkezett.

2016.02.15 20:39MTI

Az Újpest FC belső vizsgálata megállapította, hogy a stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező mulasztása miatt nem jutott be a Szusza Ferenc Stadionba Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A szakember szombaton az Újpest FC-Videoton FC bajnoki mérkőzést szerette volna a helyszínen megtekinteni segítőjével, Andreas Möllerrel, de nem jutott be a létesítménybe, holott érvényes jeggyel és parkolási engedéllyel rendelkezett. Az első hírek szerint a tréner már a rendőrkordon sem tudott túljutni, ezt azonban később a rendőrség cáfolta.

Az Újpest FC - ahogyan a klub honlapjának hétfői közleménye fogalmaz - belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, a térfigyelő kamerák felvételei alapján pedig kiderült, hogy a Szusza Ferenc Stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező követett el mulasztást, mivel nem találta Bernd Storck autójának rendszámát a nála lévő listán.

"Az ügy részletes kivizsgálása még tart, igyekszünk megtalálni a konkrét felelősöket, ezt követően pedig haladéktalanul megtesszük a szükséges lépéseket. Addig is elnézést kérünk az érintettektől, Bernd Storcktól, Andreas Möllertől, valamint a rendőrségtől, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy hasonló eset a jövőben ne fordulhasson elő" - áll a klub közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.