Labdarúgás

Kisvárdán 1,49 milliárd forintból épül az új stadion

Május elsejéig szeretnék lerakni az alapkövét az új, 2500 személyes, de szükség esetén 5500-asra bővíthető kisvárdai labdarúgó-stadionnak, amely 1,49 milliárd forintból épül meg.

2016.02.15 18:43MTI

A kisvarda.hu hétfői beszámolója szerint Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter beszélt erről a klub szurkolói ankétján. Hozzátette, hogy a másodosztályú csapat a tervek szerint jövő szeptemberben már az új létesítményben fogadhatja az ellenfeleket.

A miniszter szerint a stadion felavatásával egy időben elindulhat a kisvárdai futballakadémia első évfolyama, erre 490 millió forint támogatást ad a kormány a településnek.

A Kisvárda 15 forduló után hatodik helyen áll az NB II-es tabellán, és az első tavaszi fordulóban a hetedik Csákvár vendége lesz szombat délután.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.