Hoki

Elkészült a jégkorong-válogatott tavaszi felkészülési programja

Rich Chernomaz szövetségi kapitány együttese mind az öt edzőmeccsét jobb világranglista-helyezésű ellenféllel vívja.

2016.02.15 17:34MTI

Elkészült a májusi, oroszországi világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott tavaszi programja.

A magyar szövetség hétfőn közölte: Rich Chernomaz szövetségi kapitány együttese mind az öt edzőmeccsét jobb világranglista-helyezésű ellenféllel vívja.

Az első rivális Ausztria lesz, amellyel előbb Bécsben, majd a Tüskecsarnokban találkozik a magyar csapat. Szintén a budapesti helyszínen lép jégre áprilisban a szlovén és a kazah együttes, valamint az orosz B-válogatott.

A világbajnokság elitmezőnyének B csoportjában a magyar csapat május 7. és 16. között - sorrendben - Szlovákia, Kanada, Franciaország, az Egyesült Államok, Fehéroroszország és Németország legjobbjaival találkozik.

A magyar válogatott tavaszi programja:
április 15., péntek (Bécs): Ausztria április 17., vasárnap (Budapest, Tüskecsarnok): Ausztria április 20., szerda (Tüskecsarnok): Szlovénia április 29., péntek (Tüskecsarnok): Kazahsztán április 30., szombat (Tüskecsarnok): Oroszország B

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.