Sportolók és polihisztorok

A gazdasági válogatott nyerte a Valentin-napi páros teniszversenyt

Az idén megújult, de továbbra is a "Szeressük egymást, gyerekek!" mottó jegyében megrendezett tornán ezúttal a gazdasági, a közéleti válogatott, valamint a sportolók és a polihisztorok csapata mérte össze tenisztudását.

2016.02.14 06:30MTI

A gazdasági válogatott nyerte a 18. Valentin-napi páros teniszversenyt, amelynek szombaton a Tabáni Tenisz Center adott otthont.

Az idén megújult, de továbbra is a "Szeressük egymást, gyerekek!" mottó jegyében megrendezett tornán ezúttal a gazdasági, a közéleti válogatott, valamint a sportolók és a polihisztorok csapata mérte össze tenisztudását.

A többek között Végh Imre, a Kipszer elnök-vezérigazgatója, valamint Kovács Károly mádi borász fémjelezte gazdasági együttes mindhárom ellenfelét legyőzve hódította el a vándorserleget. A második helyen a sportolók csapata végzett, amelyben Nagy Antal és Sallai Sándor, a Bp. Honvéd két korábbi válogatott labdarúgója játszott az első táblán.

A harmadik helyet a közéleti válogatott szerezte meg, náluk a hagyományoknak megfelelően kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt szerepeltek. A két legismertebb csapattaguk Pintér Sándor belügyminiszter és Stumpf Istán alkotmánybíró volt, de ütőt fogott Baja Ferenc és Fazakas Szabolcs exminiszter, utóbbi Harcsár Istvánnal, a sporthivatal volt elnökével alkotott párost.

A negyedikként zárt polihisztorok első tábláján Sebestyén Balázs rádiós- és televíziós műsorvezető játszott Rakonczai Viktor zenésszel, de őket erősítette Orodán Sándor, a határőrség korábbi szóvivője, valamint a Valentin-napi teniszverseny főszervezője, Megay Róbert Péter is.

A rendezvény idén is karitatív jellegű, a szervezők a bevételből a Magyar Afrika Társaságot támogatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.