Labdarúgás

László Csabát Teodoru Vaszilisz váltja az MTK kispadján

Megszűnt László Csaba megbízatása. A szakember, aki korábban a magyar válogatott másodedzőjeként is dolgozott, 2014 nyarától a klub játékosmegfigyelő rendszerét vezette, a csapatot pedig tavaly nyáron vette át.

2016.02.03 11:31MTI

László Csaba helyére Teodoru Vasziliszt nevezte ki vezetőedzőnek az labdarúgó OTP Bank Ligában ötödik MTK Budapest vezetősége.

A fővárosi klub szerdai közleménye szerint a mai napon megszűnt László Csaba megbízatása. A szakember, aki korábban a magyar válogatott másodedzőjeként is dolgozott, 2014 nyarától a klub játékosmegfigyelő rendszerét vezette, a csapatot pedig tavaly nyáron vette át.

Utódját, a játékosként a Diósgyőrben és a Vasasban is szerepelt Teodoru Vasziliszt a mostani szezon végéig bízták meg az együttes irányításával.

Teodoru 1994-ben kezdte edzői pályafutását az MTK-ban. Dolgozott a klub utánpótlás-együtteseinél, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián, az egyesület második csapatánál, majd éveken keresztül az első csapat pályaedzőjeként. Karrierje során rövid ideig irányította a magyar U19-es válogatottat, s volt a felnőtt nemzeti együttes pályaedzője is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.