Tatamin

Két magyar érem a birkózó Paris Grand Prix-n

A 86 kilogrammos Veréb István ezüst-, míg a 74 kilogrammos Nagy Mihály bronzérmet szerzett a vasárnap véget ért birkózó Paris Grand Prix-n.

2016.02.01 09:39MTI
FB Official

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint a világ- és Európa-bajnoki bronzérmes Veréb két mongol és egy svéd rivális legyőzésével jutott fináléba, ahol kikapott a tavalyi Las Vegas-i olimpiai kvalifikációs vb-n harmadik iráni Alireza Mohammad Karimimacsianitól.

Lukács Norbert, Kálmán Balázs, Szmik Attila és Ligeti Dániel egyformán ötödik lett a 21 ország versenyzőit felvonultató szabadfogású párizsi viadalon, amelynek csapatversenyében Ritter Árpád szövetségi kapitány tízfős válogatottja negyedikként zárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.