Siker!!!

Vívó vk - Szilágyi Áron ezüstérmes Padovában

Ezüstérmet nyert szombaton a kardvívó Szilágyi Áron a padovai világkupa-versenyen, amelyen Szatmári András a nyolcadik helyen végzett.

2016.01.31 09:48MTI

A magyar szövetség (MVSZ) honlapjának beszámolója szerint a londoni olimpia bajnoka - sorrendben - egy brit, egy olasz, egy német, egy dél-koreai és egy orosz rivális magabiztos legyőzésével jutott be a fináléba, ahol 15-12-re kikapott a 2004-es athéni ötkarikás játékokon aranyérmes olasz Aldo Montanótól.

"Folyamatosan erősödtek a nap folyamán az ellenfelek, és úgy érzem, nekem is sikerült egyre jobb teljesítményt nyújtanom. Összességében kifejezetten elégedett vagyok az ezüstéremmel, és az edzőm is azt mondta, hogy nem most kell megnyernem a versenyt..." - nyilatkozta Szilágyi Áron, akinek olimpiai indulása gyakorlatilag biztos.

A verseny előtt szintén olimpiai kvalifikációs helyen álló Decsi Tamás a 64 között búcsúzott, de riválisai - egyetlen kivétellel - szintén sorra búcsúztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.