Átigazolás

Ausztráliában folytatja Vadócz Krisztián

Az ausztrál élvonalban szereplő Perth Glory labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Vadócz Krisztián.

2016.01.31 20:29MTI
FB Official

Az ausztrál klub honlapjának szombati közleménye szerint a 30 éves középpályás már átesett az orvosi vizsgálatokon, s új csapatában jövő vasárnap, a Wellington Phoenix elleni bajnoki meccsen mutatkozhat be.

A negyvenszeres válogatott Vadócz a Perth Glory - és az ausztrál bajnokság - második magyar légiósa, ugyanis a Videoton FC tavalyi bajnokcsapatának kapitánya, Sándor György is ezt az együttest erősíti.

A kispesti nevelésű Vadócz eddigi karrierje során már megfordult a francia Auxerre, a skót Motherwell, a holland NEC Nijmegen, a spanyol Osasuna, a dán Odense, az indiai Pune City és a svájci Grasshoppers csapatában is. Legutóbb a spanyol másodosztályú Deportivo Alavés játékosa volt, de szerdán közös megegyezéssel szerződést bontott, mert mindössze háromszor lépett pályára, akkor is csereként.

A Perth Glory 16 forduló után a tízcsapatos ausztrál élvonal hetedik helyén áll.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.