A 7. helyen zárt Athénban

Vívó vk - Márton Anna szinte biztosan olimpiai résztvevő

A kardozó Márton Anna a hetedik helyen zárt az Athénban rendezett vívó világkupa-versenyen, szombaton, ezzel gyakorlatilag olimpiai résztvevőnek tekinthető.

2016.01.30 16:36MTI

A 20 éves vívó három magabiztos sikerrel kezdett - sorrendben egy kínai, egy azeri és egy olasz riválist győzött le -, majd a negyeddöntőben kikapott a világbajnoki aranyérmes, világranglista-vezető orosz Szofija Velikajától.

A a magyar szövetség (MVSZ) honlapjának cikke úgy fogalmaz: mostani hetedik helyének köszönhetően a vb-bronzérmes Márton Anna "már csak matematikailag maradhat le a riói olimpiáról, a gyakorlatban ennek a minimálisnál is kisebb az esélye".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.