Laser Standard

A Vadnai fivérek jól szerepeltek a vitorlázók vk-versenyén

A Laser Standard hajóosztályban induló Vadnai fivérek számára jól sikerült a Miamiban rendezett világkupaverseny: Benjamin és Jonatán is bejutott egyéniben a 49 közé.

2016.01.30 14:24MTI

A magyar szövetség (MVSZ) szombati tájékoztatása szerint Vadnai Benjamin egyenletesen jó vitorlázással a 22. helyen zárt, a selejtezőfutamokon háromszor is bekerült a legjobb tízbe.

A 17 éves Vadnai Jonatán 33. helye is kiváló teljesítmény, különösen a korához képest. Egyetlen futamban sem játszott alárendelt szerepet - írta az MVSZ.

A 2015-ös világbajnokságon olimpiai szintet elért Tomai Balázsnak balszerencsés hete volt Miamiban, ő végül 60. lett a 98 fős mezőnyben.

Továbbra sem biztos, hogy Tomai képviseli a magyar színeket a nyári, riói olimpián, ahhoz ugyanis még a válogatóversenyeken külön meg kell küzdenie a Vadnai fivérekkel. A Las Palmasban rendezendő Laser Standard Európa-bajnokságon, a Palma de Mallorca-i EUROSAF-versenyen, valamint a mexikói világbajnokságon dől el, hogy ebben a hajóosztályban ki indulhat magyar részről az ötkarikás játékokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.