Protokoll

Férfi kézilabda Eb: s norvégok visszavonták az óvásukat

De egyben felszólította az európai szövetséget (EHF), hogy hasonló eset többé ne fordulhasson elő.

2016.01.30 13:21MTI

A Norvég Kézilabda Szövetség (NHF) szombaton visszavonta az óvást, amelyet férfiválogatottja németek elleni Európa-bajnoki elődöntője után nyújtott be.

A hosszabbítás után 34-33-as német sikerrel záruló pénteki találkozót követően a norvégok az utolsó másodpercekben történt játékvezetői döntések miatt óvtak, ugyanis néhány másodpercen keresztül a megengedettnél több német játékos volt a pályán.

Az NHF szombat délelőtt a honlapján jelentette be, hogy a "sportszerűség szellemében" beadványát visszavonta, de egyben felszólította az európai szövetséget (EHF), hogy hasonló eset többé ne fordulhasson elő.

A lengyelországi olimpiai selejtezős Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében a német válogatott ellenfele a spanyol csapat lesz, a norvégok pedig a horvátok ellen lépnek pályára a harmadik helyért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.