Kinevezés

Héder Barna az M4 Sport új sportigazgatója

Héder a sportújságírás minden területén szerzett tapasztalatot, valamint menedzserként is több területen bizonyított már.

2016.01.28 17:10MTI

Héder Barna az M4 Sport új sportigazgatója - adta hírül csütörtöki közleményében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

A közlemény emlékeztet rá, hogy a közmédia az M4 Sportnál - az idei évben megnövekvő feladatok miatt - január 5-től sportigazgatói pozíciót hozott létre.

"Az elmúlt időszak tapasztalatai azt bizonyították, hogy a hatékony és eredményes munkavégzés érdekében a tartalmi és menedzseri feladatokat ugyanannak a személynek célszerű ellátnia. Ezért az MTVA vezetése a sportigazgatói, valamint a sportfőszerkesztői feladatokat összevonja, és annak ellátásával Héder Barnát bízta meg 2016. február 1-vel" - írta az MTVA.

A dokumentum szerint Héder a sportújságírás minden területén szerzett tapasztalatot, valamint menedzserként is több területen bizonyított már. Pályafutását a Magyar Televízióban kezdte, később a magyar nyelvű Eurosport alapítója, majd az RTL Klub sportfőszerkesztője volt.

"Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy húsz év után újra a közmédiában dolgozhatom, ráadásul egy ilyen különleges időszakban térhetek vissza. Az M4 Sport az indulása óta elért sikereivel bizonyította, hogy nagy igény van egy hazai közszolgálati sportcsatornára" - nyilatkozta az új sportigazgató.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.