Foci

Kalmár Zsolt kölcsönben Frankfurtban folytatja

A német RB Leipzig labdarúgócsapata a tavaszi szezonra kölcsönadta a magyar válogatott Kalmár Zsoltot az ugyancsak másodosztályú FSV Frankfurtnak.

2016.01.28 15:26MTI

A frankfurti klub honlapján megjelent közlemény szerint a középpályás kölcsönszerződése június 30-ig szól, és német sajtóértesülések szerint a játékjogára vonatkozó vételi opciót nem tartalmaz.

Kalmár a jelenlegi idényben csupán négy mérkőzésen jutott szóhoz a lipcsei csapatban, inkább a negyedik vonalban szereplő tartalékok között játszott.

"Kalmár Zsolt nagyon jó játékos, nagy örömünkre szolgál, hogy kölcsönkaptuk. Nagy segítségünkre lehet, hiszen technikás futballista, aki ráadásul nagyon jól lő, és a középpálya minden pontján bevethető" - mondta Clemens Krüger, az FSV Frankfurt ügyvezetője.

A 20 éves játékos kifejtette, hogy szeretné hozzásegíteni új csapatát a célkitűzései eléréséhez, hiszen ezzel növekednének az esélyei, hogy bekerüljön a válogatott Európa-bajnoki keretébe.

Az RB Leipzig az első, az FSV Frankfurt pedig a 14. helyen áll a Bundesliga 2-ben, amelynek első tavaszi fordulóját jövő hétvégén rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.