4-1

Futsal Eb - A magyar válogatott nyerte a Libanon elleni edzőmeccset

A februári, belgrádi Európa-bajnokságra készülő magyar futsalválogatott 4-1-re legyőzte Libanon csapatát a Dunaújvárosban rendezett pénteki barátságos mérkőzésen.

2016.01.23 08:41MTI

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a 14. percben Hosszú Ádám találatának köszönhetően szerzett vezetést a magyar együttes, majd kisvártatva Rábl János volt eredményes, így a szünetben két gól volt a különbség.

A második félidő eleinte kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. A 26. percben Dróth Zoltán talált a hálóba, majd a libanoniak egyenlítését követően Harnisch Ákos gólja alakította ki a 4-1-es végeredményt.

A két csapat szombaton 21 órától ismét megmérkőzik egymással, ugyancsak Dunaújvárosban.

Eredmény:
Magyarország-Libanon 4-1 (2-0)
a magyar gólszerzők: Hosszú, Rábl, Dróth, Harnisch

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.