Póló

Vízilabda Eb - Magyarország-Grúzia 14:3

Sima győzelemmel jutott a negyeddöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon: Benedek Tibor csapata kedden a horvátokkal játszik az elődöntőbe kerülésért.

2016.01.17 18:33MTI
MTI Koszticsák Szilárd

Magyarország-Grúzia 14:3 (4:1, 4:1, 3:1, 3:0)

Góllövők: Varga Dénes 3, Vámos, Hosnyánszky, Manhercz 2-2, Bátori, Decker, Kis, Erdélyi, Varga Dániel, ill. Rurua 2, Trespulia

Bejutott a legjobb nyolc közé a magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon: Benedek Tibor együttese a nyolcaddöntőben a grúzokat győzte le 14-3-ra.

Ezzel bebiztosította, hogy ha a szerb fővárosban nem szerzi meg az egyetlen kiadó kvótát, akkor ott legyen Triesztben, az áprilisi olimpiai kvalifikációs viadalon, ahol további négy riói hely talál gazdára. A magyar válogatott nem brillírozott a vasárnapi mérkőzésen, de így is könnyedén nyert. A találkozó legeredményesebb játékosa a háromgólos Varga Dénes volt.

Benedek Tibor együttese kedden 20.15 órától az olimpiai bajnok horvátokkal csap össze a négy közé kerülésért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.