Január végén

Futsal Eb - Libanon ellen játszik felkészülési meccseket a magyar csapat

A februári Európa-bajnokságra készülő magyar futsalválogatott Libanon csapata ellen játszik két felkészülési mérkőzést január végén.

2016.01.15 04:30MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapja csütörtökön azt írta, hogy a két találkozót január 22-én és 23-án vívja majd egymással a két gárda Dunaújvárosban, mindkét napon 21 órától.

"A libanoniaknak is spanyol kapitányuk van, egy tapasztalt szakember, Paco Araujo személyében" - nyilatkozta az mlsz.hu-nak Sito Rivera magyar szövetségi kapitány. - "Ellenfelünk az Ázsia Kupára készül, és a kolumbiai vb-selejtezőkben is versenyben van. A bajnokságuk erőssége hasonló a magyarhoz, remélhetőleg szoros, jó mérkőzéseket játszunk majd. A két találkozó célja az Eb-mérkőzésekre tervezett taktikai elemek gyakorlása."

A február 2-án kezdődő kontinenstornára január 21-én kezdi meg a közvetlen felkészülést a nemzeti együttes, előbb Dunaújvárosban, majd a második Libanon elleni mérkőzést követően Kecskeméten dolgozik a csapat, s onnan utazik majd Belgrádba, az Eb helyszínére.

Az Európa-bajnokság csoportkörében február 2-án Spanyolország, két nappal később pedig Ukrajna legjobbjai ellen lép pályára a magyar válogatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.