MLSZ

Megváltoztak a téli átigazolási időszak dátumai

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének döntése értelmében jövő hét keddtől február 9-én éjfélig tart a hazai, téli átigazolási időszak a hivatásos, nagypályás játékosokra vonatkozóan.

2016.01.08 22:00MTI

Az MLSZ honlapjának pénteki közleménye szerint az átigazolási időszak dátumainak módosítására a tavaszi bajnoki fordulók időpontjainak változása miatt volt szükség.

A szövetség nyilvántartási, igazolási és átigazolási szabályzatában eredetileg január 24-től február 22-e éjfélig tartó időkeretet határozták meg a labdarúgók átigazolásának vagy kölcsönadásának lebonyolítására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.