Nem fogadja el a szövetség szerződésajánlatát

Összetépte a papírt - Hosszú Katinka nem lesz a budapesti vb reklámarca

A pénzt elvileg a felkészülésére adná a MÚSZ, de a szerződésben egyetlen kikötés van, vegyen részt a 2017-es budapesti világbajnokság promóciójában.

2016.01.06 11:31MTI
Forrás: Youtube

Hosszú Katinka nem fogadja el azt a szerződést, amelyet a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) ajánlott számára decemberben.

A többszörös világ- és Európa-bajnok versenyző szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, a pénzt elvileg a felkészülésére adná a MÚSZ, de a szerződésben egyetlen kikötés van, vegyen részt a 2017-es budapesti világbajnokság promóciójában.

"Még mindig úgy érzem, hogy az eredményeimmel már kiérdemeltem a támogatást, és nem kéne azt további követelésekhez kapcsolni. Ezért nem írom alá a szerződést." - fogalmazott Hosszú Katinka, aki látványosan széttépte a papírt.

Hozzátette: két hete sajtótájékoztatóján elmondta, mit kér a szövetségtől, amivel fejleszthetné edzésmunkáját és a regenerációs rutint. Szerinte a MÚSZ feladata lenne az elméleti és technikai háttér biztosítása, követni a legújabb trendeket. A szövetség azonban az erőfeszítéseket megspórolva inkább az egyszerűbb utat választotta: 12 millió forintot ajánlottak - jelentette ki Hosszú Katinka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.