Programajánló

Bocskai emlékverseny: rekordszámú nevező 28 országból

Minden korábbinál több versenyző jelentkezett az idei, immár 60. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyre, amelyet február 3. és 6. között rendeznek Debrecenben az Oláh Gábor utcai sportkomplexumban.

2016.01.07 06:30MTI

A szervezők keddi tájékoztatása szerint ezúttal a magyarokon kívül a nevezések alapján négy kontinens 27 országából 168 résztvevő érkezésére számítanak Debrecenben. Teljes, tízfős csapattal készül Magyarországra Algéria, Brazília, Irán, Moldova, Anglia, Olaszország, Ukrajna, Kanada és Törökország.

Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szövetség (MÖSZ) elnöke szerint "2016-ban is A kategóriás lesz a verseny színvonala".

A magyar válogatott az olimpiai kvalifikációs eseményekre Kubában készül, a csapat pénteken utazik a szigetországba kéthetes edzőtáborozásra, majd onnan hazatérve szerepel a debreceni erőfelmérőn. Tavaly Gálos Roland, Varga Miklós és Bernáth István révén három magyar aranyérem született a tornán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.