Eszék

Mégsem akar horvát csapatot venni az Orbán alapította akadémia

A Glas Slavonije című horvát regionális napilap a hétvégén arról számolt be, hogy a Puskás Akadémia vételi szándéknyilatkozatát Mészáros László és Halmi Tamás írták alá.

2015.12.01 09:11MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

A Puskás Akadémiának nincs szándékában nemzetközi csapatot vásárolni - tudatta a klub honlapján arra reagálva, hogy egy horvát lap szerint a felcsúti egyesület nyilvános ajánlatott tett az eszéki labdarúgócsapat (NK Osijek) részvényeire.

"A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia régóta szakmai kapcsolatban áll, több hazai és nemzetközi klubbal, akadémiával. Ilyen partnerünk a horvát elsőosztályban szereplő Eszék csapata is. A Puskás Akadémia szakmai együttműködést folytat az eszéki klubbal. A Puskás Akadémiának ugyanakkor nincs szándékában nemzetközi csapatot vásárolni." - áll a közleményben.

A Glas Slavonije című horvát regionális napilap a hétvégén arról számolt be, hogy a Puskás Akadémia vételi szándéknyilatkozatát Mészáros László és Halmi Tamás írták alá. Ebben kinyilvánították és megerősítették azon szándékukat, hogy megvásárolnák a labdarúgóklub részvényeit, de mint írták: "a tranzakció jogi és pénzügyi összetettsége miatt elengedhetetlen az egyesület átvilágítása", amelyet kötelesek elvégezni, mielőtt kötelező érvényű ajánlatot tennének. A Puskás Akadémia ezért azt kérte az illetékesektől, hogy hosszabbítsák meg a vételi ajánlat elfogadására nyitva álló határidőt, ami meg is történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.