Diadal

Korpási bronzérmes lett a birkózó Golden Grand Prix-döntőn

Korpási Bálint bronzérmet szerzett vasárnap a bakui birkózó Golden Grand Prix-döntőn.

2015.11.29 18:35MTI

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a kötöttfogásúak 71 kilogrammos súlycsoportjában az idei Európai Játékokon második Korpási előbb 4-0-ra nyert a vb-bronzérmes svéd Zakarias Tallroth, majd 5-0-ra az iráni Farszad Belfakeh ellen. Az elődöntőben 2-0-ra kikapott a 66 kilósként idén világbajnok német Frank Stäblertől, de a bronzmérkőzésen - pályafutása során először - 3-2-re felülmúlta a vb-harmadik iráni Afszin Bjabangardot.

Szombaton Barka Emese arany-, Sastin Marianna pedig bronzérmes lett.

A hagyományos bakui Golden Grand Prix-döntőben azok a birkózók léphetnek szőnyegre, akik az idei világversenyeken (Európa Játékok, világbajnokság) érmet szereztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.