Kisorsolták

Asztalitenisz Eb-selejtező: a címvédővel egy csoportban a magyarok

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott az idei jekatyerinburgi kontinensviadal győztesével, Ausztriával és Dániával került egy csoportba a 2017-es csapat Európa-bajnokság selejtezőjének pénteki, luxembourgi sorsolásán.

2015.11.27 20:36MTI

Az európai szövetség honlapja szerint a magyar férfi együttes az A, a női pedig - a svédekkel és a belgákkal a J csoportba kapott besorolást.

A selejtező jövő szeptemberben rajtol és december közepén ér véget. A csoportgyőztesek automatikusan kijutnak a 2017-es Eb-re - amelynek még nem ismert a helyszíne -, a második helyezettekre pedig rájátszás vár.

Jövőre Budapesten lesz Európa-bajnokság, de azon csak egyesben és párosban hirdetnek majd győztest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.