Elővigyázatosság

Pályán kívül 1-0 a terroristáknak: nem lesz belga-spanyol meccs

A szövetség közlése előtt nem sokkal terjedni kezdett a hír, hogy fenyegetés érkezett a találkozóra, a hivatalos tájékoztatás szerint viszont csak elővigyázatosságról van szó.

2015.11.17 08:06ma.hu

A Belga Labdarúgó Szövetség kedd hajnalban közölte - írta az Index -, hogy a pénteki francia terrortámadás miatt elhalasztják a keddre tervezett Belgium-Spanyolország barátságos mérkőzést. A szövetség közlése előtt nem sokkal terjedni kezdett a hír, hogy fenyegetés érkezett a találkozóra, a hivatalos tájékoztatás szerint viszont csak elővigyázatosságról van szó a megnövekedett fenyegetettség, illetve a még mindig szökésben levő egy elkövető miatt.

A mérkőzés elhalasztásáról a két ország kormánya egyeztetett. Belgiumban eközben a helyi média beszámolói szerint 2-esről 3-asra növelték a terrorfenyegetettség szintjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.