Eb-pótselejtező

Az M4 Sport történetének legnézettebb műsora lett a magyar-norvég mérkőzés

"Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés", amelyen a magyarok 44 év után harcolták ki a kontinensviadalon való részvételt.

2015.11.16 13:18MTI

Az M4 Sport történetének legnézettebb műsora lett a vasárnap esti Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtező labdarúgó-mérkőzés - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn az MTI-vel.

Úgy fogalmaztak: "történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés", amelyen a magyarok 44 év után harcolták ki a kontinensviadalon való részvételt. Egyúttal bejelentették, hogy kizárólag az M4 Sport közvetíti a magyar csapat mérkőzéseit a 2016-os Európa-bajnokságról.

Hangsúlyozták, hogy az M4 Sport a vasárnapi közvetítés ideje alatt ezúttal is a legnézettebb adó lett, 2 millió 578 ezer néző kapcsolt a közszolgálati sportcsatornára a Nielsen Közönségmérés adatai alapján, tehát még annál is többen, mint a szintén kiemelkedő nézettségű november 12-ei norvég-magyar pótselejtező alkalmából.

A közleményben emlékeztettek arra, hogy a vasárnap esti találkozón 2-1-es magyar győzelem született, így a nemzeti válogatott 3-1-es összesítéssel jutott ki a 2016-os viadalra. Hozzátették, hogy az M4 Sporton a héten többször is megismétlik a mérkőzést: hétfőn 23 órakor, kedden 21.45-kor, csütörtökön 8-kor, valamint szombaton 10.30-kor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.