Merényletek Párizsban

Fokozott biztonsági intézkedések mellett megtartják a labdarúgó pótselejtezőt

Fokozott biztonsági intézkedések mellett megtartják vasárnap a Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki labdarúgó pótselejtező mérkőzést az Üllői úti Groupama Arénában.

2015.11.14 19:13MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság közölte: a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) és az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA) egyeztetve a rendőrség az eredeti biztosítási tervben foglaltakat meghaladó fokozott közterületi jelenlétet biztosít a szurkolók érkezési és távozási útvonalán.

A rendezvényt megelőzően a mérkőzés helyszínét tűzszerészek vizsgálják át, a stadion környékét a rendőrség folyamatosan tűzszerész járőrszolgálattal is biztosítja.

Az MLSZ döntése szerint a kapunyitás időpontja megváltozott, azt a szervező 18 óra 15 percre módosította, a rendőrség ezért kéri a rendezvényre érkező szurkolókat, hogy időben induljanak el, mert a beléptetéskor alaposabb ruházat és csomagátvizsgálás lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.