BL-idény kimarad

Elszakadt a röplabdázó Sándor Renáta térdszalagja

A 25 éves röplabdázó szerdán, klubcsapata Bajnokok Ligája-csoportmeccsén sérült meg.

2015.11.13 17:33MTI

Elszakadt a térdszalagja Sándor Renátának, a magyar női röplabda-válogatott, illetve a német MTV Allianz Stuttgart ütőjátékosának.

A 25 éves röplabdázó szerdán, klubcsapata Bajnokok Ligája-csoportmeccsén sérült meg. A Stuttgarter Zeitung című lap beszámolója szerint az orosz Dinamo Kazany ellen 3-0-ra elvesztett találkozó helyszínéről már csak mankóval tudott távozni, de a pontos diagnózist csak másnap állították fel az orvosok.

"Elszakadt a keresztszalagom, és műteni kell" - erősítette meg a súlyos sérülés hírét saját Facebook-oldalán Sándor Renáta, aki az idén nyáron Európa Ligát nyert, majd a szeptemberi, belgiumi Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőben búcsúzott a magyar válogatottal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.