Labdarúgó NB I

Egy pontot szerzett Felcsúton a Debrecen

A Debrecen 1-1-es döntetlent ért el a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.

2015.10.24 17:28MTI

OTP Bank Liga, 13. forduló: Puskás Akadémia - DVSC-TEVA 1-1 (0-0)  Felcsút, 1513 néző, v: Andó-Szabó

gólszerzők: Lencse (82.), illetve Korhut (87.)

sárga lap: Pauljevic (6.), Fiola (63.), Kocsis G. (90.), illetve Máté P. (38.), Balogh N. (63.), Sidibe (65.)

Puskás Akadémia:
Pogacsics - Fiola, Fodor (Herceg, 75.), Kelic, Dinjar (Kocsis G., 90.) - Pauljevic, Bacelic-Grgi, Sallai, Márkvárt, Pekár - Lencse

DVSC-TEVA:
Radosevic - Mészáros, Máté P., Brkovic, Korhut - Kulcsár T., Varga J., Zsidai, Tisza (Szakály P., 60.), Balogh N. - Sidibe (Castillion, 80.)

Közepesen eseménydúsan telt el az első félidő, amelyben mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de a vezetést egyik együttesnek sem sikerült megszereznie. A kiegyenlített első 45 perc után a döntetlen igazságos állásnak tűnt.

Fordulás után hasonló maradt a mérkőzés képe, változatlanul becsülettel próbálkoztak a hazaiak és a vendégek is, a valódi izgalmakra azonban a hajráig várnia kellett a másfél ezres közönségnek. Az utolsó tíz percen belülre érve előbb egy gyors és hibátlanul kivitelezett felcsúti ellentámadás végén született gól, néhány perccel később pedig egy szépségdíjas szabadrúgásból szerzett debreceni találat alakította ki a végeredményt, amely összességében igazságosnak mondható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.