Keret a kvalira

Torna-vb - Kijelölték a női csapatot

Makra Noémi, Böczögő Dorina, Divéky Luca, Dévai Boglárka, Honti Kitti, Horváth Enikő és Al-Salty Dália utazik Glasgow-ba, a jövő pénteken kezdődő olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságra.

2015.10.13 19:01MTI
Facebook

A magyar szövetség (MATSZ) keddi közleménye szerint Csillag Tünde hétfőn, a tatai edzőtáborban bokaszalag-sérülést szenvedett, így a szombathelyi tornász nem tud a szerekhez lépni a vb-n. Ezért Draskóczy Imre szövetségi kapitány döntése nyomán Al-Salty került be az utazó csapatba.

A szakember szerint a fiatalok, Honti és Horváth jól szerepeltek a hétvégén Mariborban megrendezett 48. Salamunov emlékversenyen, és remélhetőleg hasonló formát mutatnak majd a vb-n is, pótolva ezzel Csillag Tündét.

A válogatott szombaton, a férfi csapattal együtt utazik Skóciába, addig a tatai edzőtáborban készül.

A férfi csapatot már korábban kijelölték, abban Berki Krisztián, Hidvégi Vid, Babos Ádám, Dudás Norbert, Vecsernyés Dávid, Vágner Levente és Szabó Nándor kapott helyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.