Cselgáncs Vk

Csoknyai László bronzérmes Skóciában - versenyben van a kvótáért

38 ponttal gyarapította olimpiai kvalifikációs pontjainak számát, így továbbra is a riói részvételt érő legjobb tíz között van a rangsorban.

2015.10.11 12:42MTI

Csoknyai László a harmadik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs sorozatba tartozó világkupa glasgow-i állomásán.

A 81 kilogrammos súlycsoportban szereplő magyar versenyző a judoinfo.hu beszámolója szerint egy svájci rivális könnyed legyőzésével jutott a negyeddöntőbe, ott azonban kikapott a brit Stuart McWatt-tól.

Az Atomerőmű SE versenyzője végül a vigaszágon folytathatta, ott az izraeli Asaf Chen legyőzésével jutott el a bronzmérkőzésig, ahol jobb intési aránnyal diadalmaskodott a holland Frank de Wit felett.

Hangyási László tanítványa 38 ponttal gyarapította olimpiai kvalifikációs pontjainak számát, így továbbra is a riói részvételt érő legjobb tíz között van a rangsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.