Foci

Magyar-feröeri - Bódi kezdőként debütál, Storck egy csatárral támad

Kisebb meglepetésre Bódi Ádám, a Debrecen szélsője is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatába, amely 20.45 órától a Groupama Arénában lép pályára a Feröer-szigetek csapata ellen Európa-bajnoki selejtezőn.

2015.10.08 20:33MTI

Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya egy csatárral, Nikolics Nemanjával küldi harcba együttesét. Nagy Ádám, a Ferencváros középpályása pályafutása második felnőtt válogatott mérkőzésén először lesz kezdő.

Amennyiben a magyar csapat győz, a harmadik, legalább pótselejtezőt érő helynél már nem végezhet hátrébb csoportjában.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Király Gábor - Fiola Attila, Juhász Roland, Guzmics Richárd, Kádár Tamás - Nagy Ádám, Tőzsér Dániel - Bódi Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Nikolics Nemanja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.