Sportbaleset

Három hét pihenő vár Christian Zeitzra

Nem kell megműteni a szombaton sérülést szerzett Christian Zeitzet, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának német légiósát.

2015.10.06 18:29MTI

A játékos a HC Zagreb otthonában szombaton 21-20-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen kapott ütést a karjára, és kiújult egy korábbi vállsérülése.

A klub keddi közleménye szerint a vizsgálatok alapján nincs szükség műtétre. Zeitz az első héten szobakerékpározhat, majd a második héttől elkezdheti a sérült ízület fokozatos terhelését. Amennyiben minden rendben lesz a három hét múlva sorra kerülő MRI-kontroll során, akkor a kiváló jobbátlövő csatlakozhat a csapathoz.

Az előző idényben BL-döntős Veszprém három forduló után vezeti csoportját a BL-ben. Az együttes vasárnap az eddig pont nélküli török Besiktast fogadja, október 17-én a német THW Kiellel otthon vív rangadót, majd október 25-én a francia PSG-hez látogat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.