Matias Messi egy közúti ellenőrzésen bukott le

Tiltott fegyverviselés miatt előállították Messi bátyját

Tiltott fegyverviselés miatt a rendőrség előállította az FC Barcelona labdarúgójának, Lionel Messinek a bátyját, Matiast Rosario városában.

2015.10.05 12:54MTI

Argentin lapértesülések szerint a 32 éves Matias Messi egy közúti ellenőrzés során előbb nem engedte, hogy átvizsgálják az autóját, majd nem volt hajlandó átadni a rendőröknek a gépjármű iratait és személyes okmányait.

Amikor végül mégis sor került az ellenőrzésre, a csomagtartóban találtak egy pisztolyt, amelyre Messi bátyjának nem volt engedélye, ezért a rendőrkapitányságon előállították. Matias Messi szabadlábon védekezhet.

Azt egyelőre nem közölték, milyen büntetés várhat rá, de 2008 októberében egyszer már hasonló okok miatt szintén őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.