Dzsúdó

Cselgáncs GP: két magyar bronzérem Üzbegisztánban

Szabó Franciska és Csoknyai László a harmadik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs sorozatba tartozó taskenti cselgáncs Grand Prix-n.

2015.10.02 16:13MTI

A viadal honlapja szerint a nők 63 kilogrammos kategóriájában Szabó Franciska orosz és dél-koreai ellenfelét legyőzte, majd egy török dzsúdóstól kikapott, ezzel vigaszágra került, ahol német és brit riválisa elleni sikerrel szerezte meg a bronzérmet.

A férfiak 81 kilogrammos súlycsoportjában Csoknyai László üzbég, osztrák, német és izraeli ellenfelén túljutott, aztán egy egyesült arab emírségekbelitől kikapott, a bronzmérkőzésen viszont ismét győzött, izraeli cselgáncsozóval szemben kaparintotta meg a harmadik helyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.