Három győzelemig tart

Óbudán lesz a baseball-bajnokság döntőjének első két meccse

Az Óbudát a venezuelai Carlos Tovar, a Sleepwalkerst pedig a kanadai Samuel Siddal erősíti dobóként. A rendezvényre a belépés ingyenes.

2015.10.02 09:56MTI

Az Óbudai Baseball Arénában kerül sor szombaton és vasárnap a magyar bajnokság döntőjének első két mérkőzésére, amelyet a házigazda Óbuda Warriors és a Reds Sleepwalkers vív egymással.

Az obudabaseball.hu-n olvasható közlemény szerint az első összecsapást szombaton 14 órától, míg a másodikat vasárnap 15 órától rendezik meg, s ahogyan az augusztusi kupafináléban, úgy itt is láthatják majd a nézők a korábban az észak-amerikai bajnokságban (MLB) is szerepelt profi dobók párbaját. Az Óbudát a venezuelai Carlos Tovar, a Sleepwalkerst pedig a kanadai Samuel Siddal erősíti dobóként. A rendezvényre a belépés ingyenes.

A döntős párharc három győzelemig tart, a folytatás a következő hétvégén a Sleepwalkers 18. kerületi pályáján lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.