Labdarúgás

A tavaszi szezonban Sopronban fogadhatja ellenfeleit a Haladás

A másodosztályban szereplő Soproni VSE pályáján fogadhatja a labdarúgó OTP Bank Ligában tavasszal az ellenfeleket a Szombathelyi Haladás, amelynek Rohonci úti új sportkomplexumát jövő év elején kezdik építeni.

2015.09.30 15:46MTI

A haladas.hu szerdai beszámolója szerint a szombathelyi klub és a soproni önkormányzat képviselői között elvi megállapodás született a Káposztás utcai pálya használatáról, a részleteket pedig a későbbiekben szerződésben rögzítik majd.

Az edzéseket a továbbiakban is Szombathelyen tartja a Haladás.

Az új sportkomplexumot - amelyet 9,6 milliárd forintból a magyar állam finanszíroz - várhatóan 2017-ben veheti birtokba a szombathelyi labdarúgóklub.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.