Női röplabda Eb

A törököké a csoportelsőség a magyaros csoportban

A csoportból az első helyezett automatikusan a legjobb nyolc közé jutott, míg a másodikak és a harmadikok keresztbe játszanak a negyeddöntőbe jutásért.

2015.09.29 07:36MTI
Forrás: Youtube

A török válogatott hibátlan mérleggel, szettveszteség nélkül végzett a magyar érdekeltségű csoport első helyén a női röplabda Európa-bajnokságon.

Az Európa Játékok-győztes együttes hétfőn a hollandokkal társházigazda belga csapatot győzte le három játszmában.

Eredmények, B csoport, 3. forduló:
Törökország-Belgium 3-0 (18, 17, 16)

korábban:
Magyarország-Azerbajdzsán 3-1 (16, -26, 22, 16)

A csoport korábbi mérkőzésein:

vasárnap játszották:
Törökország-Magyarország 3-0 (20, 20, 14)
Belgium-Azerbajdzsán 3-0 (17, 20, 25)

szombaton játszották:
Törökország-Azerbajdzsán 3-0 (21, 26, 13)
Belgium-Magyarország 3-0 (15, 8, 18)

A csoport végeredménye: 1. (és negyeddöntős) Törökország 9 pont, 2. (és továbbjutott) Belgium 6, 3. (és továbbjutott) Magyarország 3, 4. Azerbajdzsán 0

A csoportból az első helyezett automatikusan a legjobb nyolc közé jutott, míg a másodikak és a harmadikok keresztbe játszanak a negyeddöntőbe jutásért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.