Memento

Vasárnap búcsúztatják Overdose-t a Kincsem Parkban

Szeptember hatodikán, az Overdose-, Kincsem- és Imperial Díj napján róhatják le kegyeletüket a Kincsem Parkban mindazok, akik szerették, becsülték a magyar csodalovat, szorítottak érte versenyein.

2015.09.03 07:43ma.hu
Facebook Overdose Official

Overdose hamvait a lelátó baloldali galopp-oldalán, a mázsaház mellett ravatalozzák fel, mellette szobra és versenyeken nyert díjai.

A versenynap harmadik futama, a 14 órakor lefutásra kerülő Overdose-Díj után e verseny díjazottjai, valamint Mikóczy Lilla és Mónika helyeznek el koszorút, de bárkinek lehetősége van egy szál virággal lerónia kegyeletét a teljes versenynap alatt.

Overdose temetésére az elkövetkező hetekben Alagon kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.