Magyar-román

Egy edzést tartott kedden Bernd Storck

A Telkiben készülő válogatott tagjai orvosi vizsgálatokon vettek részt, majd egy 90 perces tréning szerepelt a programban.

2015.09.01 21:24MTI

Egy edzést tartott a románok és az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak Bernd Storck szövetségi kapitány.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a Telkiben készülő válogatott tagjai orvosi vizsgálatokon vettek részt, majd egy 90 perces tréning szerepelt a programban. A hétfői, U21-es csapattal játszott felkészülési mérkőzésen szerephez jutók regenerálódással töltötték a napot.

A válogatott tagjai felköszöntötték Lovrencsics Gergőt, aki kedden (ma) ünnepli 27. születésnapját.

Szerdán két edzés vár majd a játékosokra, s a szakmai stáb eredeti terveinek megfelelően ezeken már mindenki közösen edz majd. Jelen állapot szerint egészségügyi probléma nem akadályoz egyetlen játékost sem a munkában.

A magyar csapat pénteken 20.45-től fogadja a román együttest a Groupama Arénában, hétfőn pedig az északírek vendége lesz Belfastban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.