Értékvesztés

Kiraboltak egy lottózót Debrecenben

Kirabolt egy férfi egy lottózót szombaton délután Debrecenben. A támadót keresik a rendőrök.

2015.08.29 21:30Havariapress

Néhány perccel délután 2 óra előtt jelent meg egy rabló az egyik debreceni lottózóban. Az alkalmazottól a bevételt követelte, majd a megszerzett pénzzel elmenekült. A rablás során senkinek nem esett baja.

Az ismeretlen egy körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kapucnis felsőt és sötét, háromnegyedes rövidnadrágot viselt. A debreceni rendőrök nagy erőkkel megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/457-040-es telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.